Online workshop - Munkajogi kérdések a pandémia idején

Rendezvény dátuma: 
2020-11-14 09:00 - 11:00

November közepén tartotta a Pécsi Család-és KarrierPont a következő, kimondottan a munkavállalóknak szóló workshopját, mely a vírushelyzetre tekintettel online került megrendezésre.

Az időpont tekintetében a választás épp ezért egy szombati napra került, hogy azok is részt tudjanak venni, akik hét közben dolgoznak. A november 14-i online workshopot Repka Ágnes, a www.dolgozomami.hu blogoldal létrehozója tartotta.

Ágnes közgazdász, HR menedzser és munkajogi szakokleveles tanácsadó, aki több mint 20 éves tapasztalattal segíti a munkajogi és HR kérdésben hozzá fordulókat! Az utóbbi időben kimondottan a női karrierrel és a karrier-család kérdéskörrel foglalkozott alaposabban.


 

Munkajogi kérdések a pandémia idején - Online workshop

Az esemény időpontja: 2020. 11. 14. (szombat), 9:00 – 11:00

Helyszíne: online

 

A workshop programja:

Időpont

Előadó

Téma

9.00-11.00

Repka Ágnes - közgazdász, HR menedzser és munkajogi szakokleveles tanácsadó Munkajogi kérdések a pandémia idején

 

A workshop egyik központi eleme egy igen aktuális téma volt:  a pandémia miatti home office és egyéb atipikus munkavégzéssel kapcsolatos munkajogi kérdések.

Megtudhattuk milyen jogai és kötelezettségi vannak a munkavállalónak egy ilyen különleges helyzetben. Emellett a kisgyermekes családokat foglalkoztató kérdések is előkerültek, mint például a GYES-t követően a munka világában visszatérő édesanyák nehézségei és munkajogi kérdései.


Fejvadászként, munkaerő-közvetítőként, munkajogi szakokleveles tanácsadóként szerzett tapasztalataimmal, tudásommal HR-es szakemberként és anyukaként segítek elsősorban a következő témákban más anyukáknak: álláskeresés, pályázat, önéletrajz írás, interjú, felmondási védelem, GYED-GYES utáni visszatérés és karrierépítés.
 
Ha személyre szabott tanácsadásra van szükséged a jogaidat, lehetőségeidet illetően, ezen az oldalon találsz további információt: http://dolgozomami.hu/szemelyes-tanacsadas, fordulj hozzám nyugodtan!
 
Ha az online tanfolyamok érdekelnek, ide kattintva tudsz bővebb információt találni:
 
Ajánlom még figyelmedbe az e-bookjaimat, amiket a várandós kismamáknak, s a kisgyermekes, munkába visszatérni készülő anyukáknak írtam:
 
További képek a rendezvényről ITT
Az előadás visszanézhető ITT.

A rendezvény megvalósítására az EFOP 1.2.9-17 pályázati felhívás 3.1.1.1 pontjának 1.3. alpontja keretében (Atipikus foglalkoztatási formák és rugalmas munkaszervezési módok helyben való elterjesztésének ösztönzése, elfogadottságának erősítése érdekében) és 1.5. alpontja keretében (A nők vidékfejlesztésben, térségfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben betölthető szerepének, új ill. hagyományos ágazatokban és szakterületeken kínálkozó lehetőségeinek, megvalósított, működő jó gyakorlatok bemutatása, terjesztése nőknek és lányoknak) kerül sor.