Kiss-Márton Adrienn a Ki legyen az Év Női Példaképe Baranyában? pályázat egyik jelöltje

 

Foglalkozás, legnagyobb szakmai sikerek:

Azt vallom, hogy a leghitelesebb út az, amin mi magunk megyünk végig, mi találjuk ki az irányt és az eszközöket hozzá. Kiss-Márton Adrienn vagyok, édesanya, HR szakember, Virtuális Asszisztens szakértő.
Amióta dolgozom, az foglalkoztat, hogyan tudom a lehető legmegfelelőbb szakembereket összekötni a munkaerőt kereső cégekkel. Hogyan tudom felmérni az igényeket, és hogyan tudom rávenni mindkét oldalt, hogy igényeik mentén találják meg a megfelelő utat. Meggyőződésem, hogy csak így születhetnek sikeres munkafolyamatok, hosszú távon mindkét fél számára win-win helyzetek.
2012-től azt éreztem, nem találom a helyem a munka világában.
Így belevágtam egy kísérleti projektbe, melyet az irodamanager brandem alatt futtattam föl. A projektem lényege az volt, hogy bebizonyítsam, idehaza is képes működni, működnie kell az online vállalkozástámogatásnak. Amikor ahhoz, hogy egy munkavállaló hasznos tagja legyen a cégnek, nem kötelező bejárnia a munkahelyére. Ma, az internet korában úgy gondoltam ez lehetséges. A körülményeim abszolút adottak voltak a kísérlethez. A fővárosból Szekszárdra költöztem (azóta már Pécsett lakom), laptopom, internetem, kíváncsiságom, rengeteg offline tapasztalatom, kitartásom volt.Ügyfeleim jellemzően a fővárosból lettek, majd szépen lassan nemzetközi szintről is érkeztek megkeresések.
Napjainkban már azon dolgozom - többek között -, hogy a virtuálisan működő munkavállalók és az ilyen munkaerőt keresők igényeit figyelembe véve optimalizáljam az egymásra találást, értem ez alatt mindkét oldal edukálását, ami az egyik legfontosabb lépcső ma Magyarországon ahhoz, hogy a rendszer jól tudjon működni.
A fontos az, hogy mindkét oldal meglássa, mit nyerhet egy virtuális asszisztenssel való együttműködés során. Üzleti partnerekről lévén szó, nincs alá-fölérendeltségi viszony. A munkaadói és munkavállalói oldal számára is létrehozott www.vamagyarorszag.hu oldalunkon rengeteg hasznos anyag, interjú olvasható. Virtuális Asszisztensek Magyarországon FB csoportunkban 800+ aktív taggal segítjük egymást az
olykor nehéz, de mindenképpen előremutató úton annak érdekében, hogy az online vállalkozástámogató szolgáltatást nyújtók magas minőségben teljesítsék feladataikat.
A vállalkozás, anyaság mellett jelenleg a PTE hallgatója is vagyok, mert a legmegfelelőbb eszközöket szeretném alkalmazni a megfelelő munkaerő megtalálásának hatékony támogatásához.

Család bemutatása:

Egy kiegyensúlyozott, boldog családban élünk férjemmel és 7 éves kislányunkkal. Szeretjük a közös, minőségi időt.

Legnagyobb kihívás a munka és család összeegyeztetésében; megoldás:

A munka és a magánélet összeegyeztetése nem kis kihívás elé állítja a családokat, ahol szükség van mindkét szülő kereső tevékenységére a megélhetés biztosítása érdekében. A gyermekvállalás előtt
elgondolkodtunk, hogy melyikünk munkája az, ami mobilabbá tehető és nem feltétlenül kell 8-4-ig egy irodában ülnöm ahhoz, hogy a munkámat hatékonyan el tudjam végezni. Így lett az online vállalkozástámogatás ötlete, megvalósítása, mely 2012-ben még nem volt ennyire egyszerű, mint manapság. De hittem benne, hogy sikerülni fog, mert sikerülnie kell. Dolgozni így is dolgozom rengeteget, mellette egyetemre is járok itt Pécsett, de mégis odaérek a lányomért az iskolába, ha valamilyen okból előbb kell őt elhozni, azt is rugalmasabban tudom megoldani. Cserébe természetesen előfordul, hogy nem várt események miatt éjszakába nyúlóan is kell dolgoznom, de ezek viszonylag ritkák. Tudatosan figyelek arra, hogy jól osszam be az időmet, ezért a priorizálás, a szabályok lefektetése elengedhetetlen.

Szavazz az „Év női példaképére”!

Az „Év női példaképe” pályázattal a tavalyi sikerek után az idei évben ismételten azokat a Baranya megyei nőket, anyákat szeretnénk elismerni és bemutatni, akik a munka és a családi élet területén is példaértékűen helytállnak, hogy mások számára is inspirációként szolgáljanak.

Kedveld a számodra legszimpatikusabb jelöltek fotóját az albumban, hogy eldőljön ki lesz az 2020-as év női példaképe Baranyában! A jelentkezőkre 2020. február 14. és 2020. február 24. között lehet szavazni.

A legtöbb szavazatot kapó jelölt kapja a közönségdíjat és egy 50 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal díjazzák! A top 10 benyújtott pályaművet egy szakmai zsűri fogja elbírálni és 1-et fog kiválasztani közülük, aki megkapja a szakmai díjat, valamint szintén egy 50 ezer forint értékű ajándékutalványt!

A díjak átadására a március 8-i Nőnapi Bababörzén, a Lauber Dezső sportcsarnokban kerül sor.

Sok sikert kívánunk a résztvevőknek!

A jelöltekre itt tudsz szavazni! (A képet likold, az jelenti a szavazatot!)