Stresszkezelés: ingyenes képzés a Vasutas Művelődési Házban

2019.02.05. - kedd

Mik lehetnek a stressz, a szorongás okai, tünetei? Milyen hatással vannak ezek az egészségünkre? Milyen formában nyilvánul meg, ha stresszes életet élünk?
A stresszkezelési módok és technikák tanfolyamon megtanítjuk, hogyan ismerjük fel és kezeljük a stresszt, hogy ne menjenek emiatt tönkre az emberi kapcsolataink.

A képzés célja: A résztvevő képes legyen az őt ért stresszhelyzeteket megfelelően kezelni, az emberi kapcsolatokban a stressz csapdákat kerülni illetve oldani. Stressz-kezelési módszerek megismerése, és gyakorlása, a konfliktus-kezelés és az asszertív kommunikáció alkalmazásának elsajátítása helyzetgyakorlatok során.

A képzés 3 alkalomból áll:
- 2019.02.16-án
- 2019.02.23-án
- 2019.03.02-án


A képzés során elsajátítandó tananyag:

A stressz meghatározása és folyamata

A stressz kezelésének lehetőségei

Konfliktus-kezelés és asszertív kommunikáció

A KÉPZÉS INGYENES! KATTINTS IDE A JELENTKEZÉSÉRT!

Képzési Forma: Csoportos képzés

Képzési idő: 30 óra (10 óra elmélet, 20 óra gyakorlat)

Képzés helyszíne: 7621 Pécs, Váradi Antal utca 7/2. (VOKE Vasutas Művelődési Ház)

A képzés követelményeit teljesítők sorszámozott tanúsítványt kapnak! A képzés időtartama alatt gyermekfelügyeletet tudunk biztosítani, melyet a jelentkezéskor szükséges igényelni.

A képzés az EFOP-1.2.9-17-2017-00082 azonosítószámú „Munka ÉS Család - A nők munkaerő-piaci helyzetének javítása és Nő-Köz-Pont létrehozása Pécsett” elnevezésű projekt keretében valósul meg.

 

A KÉPZÉS INGYENES! KATTINTS IDE A JELENTKEZÉSÉRT!