Online workshop - Munkajogi kérdések a pandémia idején

2020.10.27. - kedd

November közepén tartja a Pécsi Család-és KarrierPont a következő, kimondottan a munkavállalóknak szóló workshopját, mely a vírushelyzetre tekintettel online kerül megrendezésre.

Az időpont tekintetében a választás épp ezért egy szombati napra került, hogy azok is részt tudjanak venni, akik hét közben dolgoznak. A november 14-i online workshopot Repka Ágnes, a www.dolgozomami.hu blogoldal létrehozója tartja majd.

Ágnes közgazdász, HR menedzser és munkajogi szakokleveles tanácsadó, aki több mint 20 éves tapasztalattal segíti a munkajogi és HR kérdésben hozzá fordulókat! Az utóbbi időben kimondottan a női karrierrel és a karrier-család kérdéskörrel foglalkozott alaposabban.


 

Munkajogi kérdések a pandémia idején - Online workshop

Az esemény időpontja: 2020. 11. 14. (szombat), 9:00 – 11:00

Helyszíne: online

 

A workshop programja:

Időpont

Előadó

Téma

9.00-11.00

Repka Ágnes - közgazdász, HR menedzser és munkajogi szakokleveles tanácsadó Munkajogi kérdések a pandémia idején

 

Jelentkezem a november 14-i rendezvényre!

 

A workshop egyik központi eleme egy igen aktuális téma lesz:  a pandémia miatti home office és egyéb atipikus munkavégzéssel kapcsolatos munkajogi kérdések.

Megtudhatjuk milyen jogai és kötelezettségi vannak a munkavállalónak egy ilyen különleges helyzetben. Emellett a kisgyermekes családokat foglalkoztató kérdések is előkerülnek majd, mint például a GYES-t követően a munka világában visszatérő édesanyák nehézségei és munkajogi kérdései.

A workshopon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.


Fejvadászként, munkaerő-közvetítőként, munkajogi szakokleveles tanácsadóként szerzett tapasztalataimmal, tudásommal HR-es szakemberként és anyukaként segítek elsősorban a következő témákban más anyukáknak: álláskeresés, pályázat, önéletrajz írás, interjú, felmondási védelem, GYED-GYES utáni visszatérés és karrierépítés.
 
Ha személyre szabott tanácsadásra van szükséged a jogaidat, lehetőségeidet illetően, ezen az oldalon találsz további információt: http://dolgozomami.hu/szemelyes-tanacsadas, fordulj hozzám nyugodtan!
 
Ha az online tanfolyamok érdekelnek, ide kattintva tudsz bővebb információt találni:
 
Ajánlom még figyelmedbe az e-bookjaimat, amiket a várandós kismamáknak, s a kisgyermekes, munkába visszatérni készülő anyukáknak írtam:

A rendezvény megvalósítására az EFOP 1.2.9-17 pályázati felhívás 3.1.1.1 pontjának 1.3. alpontja keretében (Atipikus foglalkoztatási formák és rugalmas munkaszervezési módok helyben való elterjesztésének ösztönzése, elfogadottságának erősítése érdekében) és 1.5. alpontja keretében (A nők vidékfejlesztésben, térségfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben betölthető szerepének, új ill. hagyományos ágazatokban és szakterületeken kínálkozó lehetőségeinek, megvalósított, működő jó gyakorlatok bemutatása, terjesztése nőknek és lányoknak) kerül sor.