ISMÉT KERESSÜK AZ ÉV NŐI PÉLDAKÉPÉT BARANYÁBAN!

2020.01.29. - szerda

Egyensúly. Munka, család, magánélet.

Megteremteni nehéz, elveszíteni könnyű. Minden területen helytállni és sikeresnek lenni hatalmas kihívás, szinte már emberfeletti képesség!

A tavalyi évben közel 30 csodálatos nő történetét ismerhettük meg. Az első év sikerei után az idei évben az "Év Női példaképe" pályázattal ismételten azokat a Baranya megyei nőket szeretnénk bemutatni és elismerni, akik a munkában és a családi életben is példaértékűen helytállnak, és mások számára is inspirációként szolgálnak.

Kiknek a jelentkezését várjuk?

Olyan nők jelölhetik magukat, illetve jelölhetők más által a díjra, akik:

  • munkájukban, szakmájukban sikeresek, elsősorban vidékfejlesztésben, térségfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, új- illetve hagyományos ágazatokban dolgoznak,  és
  • harmonikus, kiegyensúlyozott családi életet élnek, valamint
  • azt is megosztják velünk, hogy hogyan tudják összeegyeztetni a munkát és a családi életet.

A jelentkezés egyszerű, mint az 1x1!

Akár saját magad is nevezheted a díjra, akár jelölhetsz is valakit, aki szerinted megérdemelné. A sikeres pályázathoz csupán három kérdésre kell válaszolni, melyre február 10-ig van lehetőség!

Az összes pályázatra a Facebookon lehet szavazni február 14-től február 24-ig, hogy kiderüljön, ki lesz a közönségdíjas női példakép Baranyában 2020-ban!

A 10 legtöbb szavazatot kapott pályaművet a Pécsi Család és KarrierPONT szakmai támogatására létrejött Tanácsadó Testület fogja elbírálni és 1-et fog kiválasztani közülük, aki a szakmai díjat kapja.


A közönségdíjas, valamint a szakmai díjas pályázót is fejenként 50 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal díjazzuk!

Az ünnepélyes díjátadóra 2020. március 8-án, a Nőnapi Bababörzén, a Lauber Dezső Sportcsarnokban kerül sor.

 


 


(Ha valaki mást jelölsz: felvesszük vele a kapcsolatot.)

A beküldött anyagok közül az összes pályaművet nyilvánosságra hozzuk, melyek  a baranya.munkacsalad.hu weboldalon lesznek elérhetők 2020. február 14-től. A pályázókra 2020. február 24-ig a Pécsi Család és KarrierPONT Facebook oldalán lehet szavazni.

2020-as jelöltek:

Az Év női példaképe pályázat a „Munka ÉS Család – A nők munkaerő-piaci helyzetének javítása és Nő-Köz-Pont létrehozása Pécsett” című, EFOP-1.2.9-17-2017-00082 számú pályázati projekt elemeként valósul meg. A projekt célja, a nők vidékfejlesztésben, térségfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben betölthető szerepének, új ill. hagyományos ágazatokban és szakterületeken (pl. zöld gazdaság, környezetvédelem, fenntartható fejlődés, információs technológia, sajátos szakmák, helyi hagyományokat felélesztő vállalkozások, helyi adottságokra alapuló növénytermesztés, kisipari tevékenység és új szolgáltatási formák stb.) kínálkozó lehetőségeinek, megvalósított működő jó gyakorlatok bemutatása, terjesztése nőknek és lányoknak.


SZABÁLYZAT / RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK / ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ