Hogyan tartsuk fenn a munka és magánélet egyensúlyát? Ismerjük meg a jó példákat!

2019.11.07. - csütörtök

Az atipikus foglalkoztatási formák még kevésbé elterjedtek hazánkban, de egyre nagyobb nyitottságot tapasztalunk mind munkáltatói, mind munkavállalói oldalról a téma iránt. Pedig, egy a tipikus 8 órás munkaidőtől eltérő munkahely nagy segítség lehet abban, hogy mind a munkában, mind a magánéletben helyt tudjanak állni a munkavállalók.

Hogyan működik mindez a gyakorlatban?

ATIPIKUS MUNKAVÉGZÉS A MUNKA ÉS A MAGÁNÉLET EGYENSÚLYÁÉRT

Az esemény időpontja: 2019. 11. 29. (péntek), 9:00 – 12:00

Helyszíne: Vasutas Művelődési Ház; Pécs, Váradi Antal utca 7/2.

 

A november 29-én megrendezésre kerülő workshop keretében olyan jó gyakorlatok kerülnek bemutatásra, melyből megismerhetőek az atipikus munkavégzés előnyei és hátrányai is, illetve hogy ezek a foglalkoztatási formák hogyan alkalmazhatóak különböző vállalatméretek esetében.

A bemutatkozó előadásokat követően egy kerekasztal-beszélgetéssel zárjuk a rendezvényt, ahol a résztvevők osztják meg tapasztalataikat az atipikus foglalkoztatással kapcsolatban, illetve hogy ők hogyan tudják fenntartani a munka és magánélet egyensúlyát.

 

"Csináld azt, amit szeretsz és soha többet nem kell dolgoznod!" - ezzel a mottóval ajánl rugalmas munkalehetőséget rendezvényünk egyik előadója, Kató Mónika keramikus.

Ha van kézügyességed, kreatív vagy, szívesen foglalkozol emberekkel, autóval rendelkezel és rugalmas munkát keresel, ajánljuk figyelmedbe Kató Mónika keramikus előadását, aki kerámia öntésre, illetve kézműves foglalkozások (Manóház festő worskhopok és Mandala festő workshopok) szervezésére és lebonyolítására keres partnereket Pécsről és környékéről.

Az előadás után lehetőséged lesz megbeszélni vele a részleteket.

 

A workshop részletes programja:

Időpont

Előadó

Téma

9.00-10.30

Az atipikus foglalkoztatással, munkavállalással kapcsolatos jó gyakorlatok bemutatása

Kató Mónika – keramikus

Bujdosó István – IT Services Hungary

Turnár Csilla – Webstar Csoport Kft.

10.30-10.45

Kávészünet

 

10.45-11.30

Kerekasztal-beszélgetés

Moderátor: Szabó Andrea

Atipikus foglalkoztatásban dolgozó munkavállalók tapasztatainak megosztása

11.30-12.00

Ebéd

 

 

Az első 14 jelentkezőnket 3000 forintos ajándékutalvánnyal, és minden résztvevőt egy finom ebédel várjuk!

Jelentkezem a november 29-ei rendezvényre!
 

 

A rendezvény megvalósítására az EFOP 1.2.9-17 pályázati felhívás 3.1.1.1 pontjának 1.3. alpontja keretében (Atipikus foglalkoztatási formák és rugalmas munkaszervezési módok helyben való elterjesztésének ösztönzése, elfogadottságának erősítése érdekében) és 1.5. alpontja keretében (A nők vidékfejlesztésben, térségfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben betölthető szerepének, új ill. hagyományos ágazatokban és szakterületeken kínálkozó lehetőségeinek, megvalósított, működő jó gyakorlatok bemutatása, terjesztése nőknek és lányoknak) kerül sor.