Családi program ingyenes bevásárlással a szigetvári Király Pékségben!

2020.10.01. - csütörtök

Szigetvári és környékbeli családok figyelem!

Egy szuper programra hívunk benneteket vasárnap (október 4-én) délelőtt 9.00 - 12.00 óra között a szigetvári Király Pékséghez (Deák Ferenc tér 4.)!

Végezzétek el a játékos házimunka feladatokat (csak pár perc),  zsebeljétek be érte a 4000 forint értékű játékpénzt és vásároljatok be vele a szigetvári Király Pékségben!

Ezzel tesszük láthatóvá a láthatatlan munka értékét!

Mi is az a láthatatlan munka? Ami csak akkor látszik, ha nem csináljuk meg...:)))

FIGYELEM!

A PROGRAMON NEM CSAK A CSALÁDSEGÍTŐ SZOLGÁLATON KERESZTÜL LEHET JELENTKEZNI: AZON BÁRKI RÉSZT VEHET, AKIR REGISZTRÁL AZ ALÁBBI ŰRLAPON.

HA JÖNNÉTEK, SIESSETEK A REGISZTRÁCIÓVAL, MERT A HELYEK SZÁMA KORLÁTOZOTT!

REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTS IDE!

Milyen játékos házimunka feladatok lesznek?

  • vasalás,
  • baba pelenkázás,
  • teregetés,
  • bevásárlás palacsinta sütéshez
  • "palacsinta sütés" (Ki tudja ügyesen megfordítani a levegőben a palacsintának álcázott tortillát? :))
  • "mosogatás"

Feladatonként 1000 forint értékű játékpénz jár. Ha 4 db játékpénz összegyűlt: már mehettek is a pékségbe és elkölthetitek bármire, amire szeretnétek!

Gyertek, tegyük láthatóvá a láthatatlan munkát és játsszunk együtt!

EZ JÓÓÓ, REGISZTRÁLOK!



A programmal a LÁTHATATLAN MUNKA NAPJÁT ünnepeljük.

Mi is az a láthatatlan munka?


A Kanadából indult kezdeményezés alapján, minden év április első keddjén ünnepeljük a láthatatlan munka napját. Azok előtt tisztelegve, akik minden nap szorgos és kitartó igyekezettel varázsolják a családi fészket igazi otthonná.
A láthatatlan munka elsősorban a hölgyekre hárul, melyhez a lakás tisztán tartása és a ház körüli teendők elvégzése mellett szorosan hozzákapcsolódik a családtagok ellátása, gyermekek, idősebb családtagok ápolása.
Ezt a munkát meg kellene jobban becsülni, és értékelni, hiszen ha ezért bejárónőt, vagy bébiszittert fizetünk, akkor ez már forintosítható, komoly kiadás a családi kasszából.

A rendezvény az EFOP 1.2.9-17-2017-00102 számú projekt az Európai Unió támogatásával és a Magyar Állam társfinanszírozásával, az Európai Szociális Alap finanszírozásában valósul meg.

Szervező: Szigetvári Család - és KarrierPONT

Facebook: https://www.facebook.com/nonap365