„Atipikus munkavégzés a munka- és a magánélet egyensúlyáért – Családbarát foglalkoztatás 2020-ban: új trendek

2020.09.07. - hétfő

Októberi workshopunkon fényt derítünk a legnépszerűbb nemzetközi trendekre és azok hatékonyságára a magyar szervezeti kultúrában.

ATIPIKUS MUNKAVÉGZÉS A MUNKA ÉS A MAGÁNÉLET EGYENSÚLYÁÉRT

Az esemény időpontja: 2020. 10. 16. (péntek), 9:00 – 11:30

Helyszíne: ONLINE

A workshop programja:

Időpont

Előadó

Téma

9.00-11.30

Svéda Dóra Coachingcentrum alapítója, humán erőforrás szakértő és karriercoach

Családbarát foglalkoztatás 2020-ban: új trendek

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztrációkor megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni az eseményhez szükséges technikai információkat, és az esemény eléréséhez szükséges linket. 

Jelentkezem a október 16-ai rendezvényre!

 

Az interaktív online workshopot Svéda Dóra HR-szakértő, a Coachingcentrum alapítója vezeti majd. A témák között megtudhatjuk, hogy ahhoz hogy cégünk versenyképessé váljon nem elég, hogy szimplán jó szakemberekkel vesszük körbe magunkat, az is fontos, hogy elégedettek legyenek a szervezeti kultúrával. Megtudhatjuk, hogy mi jellemez egy családbarát munkahelyet, illetve mi szükséges ahhoz, hogy egyensúlyt hozzunk vállalkozásunk mindennapjaiba, és hogy milyen szintjeit lehet megvalósítani a családbarát működésnek egy cégnél. Foglalkozunk azzal is, hogyan tud reagálni egy vállalat a dolgozók igényeire, és hogy hatott a foglalkoztatásra a Covid-időszak.

„A 21. századra rengeteget változott a munka és a magánéleti egyensúly, illetve ezen belül a család szerepe. Rohanó világunkban fontos megtalálnunk azokat a megoldásokat, melyek mellett a lehető legtöbb időt tölthetjük szeretteinkkel mindamellett, hogy saját mentális egészségünkkel is foglalkozunk. De hogyan nyújthatunk ebben segítséget az alkalmazottainknak? Októberi workshopunkon fényt derítünk a legnépszerűbb nemzetközi trendekre és azok hatékonyságára a magyar szervezeti kultúrában.”

A rendezvény ideje alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk gyereksarokkal.

A rendezvény megvalósítására az EFOP 1.2.9-17 pályázati felhívás 3.1.1.1 pontjának 1.3. alpontja keretében (Atipikus foglalkoztatási formák és rugalmas munkaszervezési módok helyben való elterjesztésének ösztönzése, elfogadottságának erősítése érdekében) kerül sor.