Gayerné Ferencz Mária a Ki legyen az Év Női Példaképe Baranyában? pályázat egyik jelöltje

 

Foglalkozás, legnagyobb szakmai sikerek:

Német nemzetiségi tanítóként dolgozom Bólyban egy 25 fős 2.-os osztály tanítójaként. Ezen kívül hitoktató és kórusvezető vagyok. Számos továbbképzésen és versenyen voltam már kísérőként és szereplőként jelen. Legnagyobb sikerem az országos német versmondó versenyen elért 8. hely (felkészítőként), és ének tanárként, kórusvezetőként több kiemelt arany minősítés.

Család bemutatása:

Férjemmel 15 éve vagyunk házasok. Négy gyönyörű gyermekünk van, három lány és egy fiú. Külön áldás volt életünkben, hogy a harmadik gyermekvállalásunk ikerterhesség lett, így hat éve két gyönyörű leánnyal bővült a családunk. Szeretünk közösen sütni, főzni, kirándulni, kertészkedni.

Legnagyobb kihívás a munka és család összeegyeztetésében; megoldás:

Legnagyobb kihívás számomra a helyes időbeosztás és az értékek továbbadása gyermekeiknek. Mindenkire és mindenre próbálok minőségi időt fordítani: a párkapcsolatra, a gyermekekre, a háztartásra, a munkára. Igyekszünk a munkát felosztani, és a gyerekeiknek megtanítani a munka szeretetét és a jól megérdemelt munka gyümölcsözőségét.

Szavazz az „Év női példaképére”!

Az „Év női példaképe” pályázattal a tavalyi sikerek után az idei évben ismételten azokat a Baranya megyei nőket, anyákat szeretnénk elismerni és bemutatni, akik a munka és a családi élet területén is példaértékűen helytállnak, hogy mások számára is inspirációként szolgáljanak.

Kedveld a számodra legszimpatikusabb jelöltek fotóját az albumban, hogy eldőljön ki lesz az 2020-as év női példaképe Baranyában! A jelentkezőkre 2020. február 14. és 2020. február 24. között lehet szavazni.

A legtöbb szavazatot kapó jelölt kapja a közönségdíjat és egy 50 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal díjazzák! A top 10 benyújtott pályaművet egy szakmai zsűri fogja elbírálni és 1-et fog kiválasztani közülük, aki megkapja a szakmai díjat, valamint szintén egy 50 ezer forint értékű ajándékutalványt!

A díjak átadására a március 8-i Nőnapi Bababörzén, a Lauber Dezső sportcsarnokban kerül sor.

Sok sikert kívánunk a résztvevőknek!

A jelöltekre itt tudsz szavazni! (A képet likold, az jelenti a szavazatot!)