Dr. Fülöp Krisztina Noémi a Ki legyen az Év Női Példaképe Baranyában? pályázat egyik jelöltje

 

Foglalkozás, legnagyobb szakmai sikerek:

A Pécs Déli Ipari Park projektmenedzsere és jogtanácsosa vagyok. Az ingatlanfejlesztésben 14 éve dolgozom. Ezekben az években sikerült letenni az alapját 200 hektár területen a régió legnagyobb ipari parkjának, és elnyerni a technológiai, tudományos és innovációs park címet. Cégünk pályázati forrásból és tulajdonosai önerejéből nagy ívű infrastrukturális fejlesztéseket hajtott végre, hogy indukáljunk baranyai nagyberuházásokat, és 21. századi színvonalon biztosítsunk telephelyeket a kis- és középvállalkozásoknak. Szervezem az együttműködést a mindenkori városvezetés, a PTE, a minisztériumok, hatóságok és cégünk között, rendezvényeket szervezek, engedélyezési eljárásokban és egyéb jogi ügyekben képviselem az Ipark Pécs Kft.-t. A Tudományos, Technológiai és Innovációs Parkok Egyesületének FB tagja vagyok, amelynek célja a magyarországi science park hálózat kiépítésének elősegítése.

Család bemutatása:

18 éves lányomat 6 éves kora óta egyedül nevelem, az egyedülálló anyák életének minden nehézségével. Ebben nagyon sok sorstársam van a statisztikák szerint. Mindig a gyermekem nevelését tartottam elsődleges feladatomnak, a munkámban pedig éppolyan maximalista szerettem volna lenni, mint a gyermeknevelésben. Mi ketten is teljes, szép családi életet éltünk, mert két ember közössége is család lehet, ha a sors fordulatai így hozzák. Nekem ebben a kicsi közösségben kellett megteremteni azt a légkört, amit máshol a szülőpár, a testvérek, nagynénik, nagybácsik közelsége természetesen megteremt. Sokat dolgoztam, tettem ezért, így gyermekemmel a kapcsolatom a kamaszodás ellenére is meghitt és bizalmi maradt. Szüleim is számíthatnak segítségemre, akik 250 km-ről 8 éve költöztek a közelünkbe. Egyedüllétem alatt sem váltam magányossá, mert barátaim mindig fontosak voltak nekem és nem sajnáltam tőlük az időt. Az utóbbi két évben olyan párkapcsolatban élek, amelyre érdemes volt várni ilyen sokat!

Legnagyobb kihívás a munka és család összeegyeztetésében; megoldás:

Végülis projektmenedzser vagyok! A jó időbeosztás, annak eldöntése, hogy mi élvez prioritást, és a gyors, határozott döntéshozatal megkönnyíti a mindennapokat. Felállítok mindig rövid-, közép-, és hosszú távú terveket és ezek szem előtt tartásával vezetem az életemet. Bár fiatalabb koromban, rengeteg kétségem volt afelől, mire vagyok képes, ma már nem futamodok meg semmilyen kihívás elől. Az élet a félelmeink leküzdéséről szól, és minél több sikerélményünk ezen a téren, annál könnyebb a félelmekkel szembenézni. A kudarcainkból pedig tanulni és felállni kell. Erre tanítom a lányomat is.

Szavazz az „Év női példaképére”!

Az „Év női példaképe” pályázattal a tavalyi sikerek után az idei évben ismételten azokat a Baranya megyei nőket, anyákat szeretnénk elismerni és bemutatni, akik a munka és a családi élet területén is példaértékűen helytállnak, hogy mások számára is inspirációként szolgáljanak.

Kedveld a számodra legszimpatikusabb jelöltek fotóját az albumban, hogy eldőljön ki lesz az 2020-as év női példaképe Baranyában! A jelentkezőkre 2020. február 14. és 2020. február 24. között lehet szavazni.

A legtöbb szavazatot kapó jelölt kapja a közönségdíjat és egy 50 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal díjazzák! A top 10 benyújtott pályaművet egy szakmai zsűri fogja elbírálni és 1-et fog kiválasztani közülük, aki megkapja a szakmai díjat, valamint szintén egy 50 ezer forint értékű ajándékutalványt!

A díjak átadására a március 8-i Nőnapi Bababörzén, a Lauber Dezső sportcsarnokban kerül sor.

Sok sikert kívánunk a résztvevőknek!

A jelöltekre itt tudsz szavazni! (A képet likold, az jelenti a szavazatot!)