Vállvetve Apával! - Legyen a közös élmény az apák napi ajándék!

2019.06.20. - csütörtök

A Férfiak Klubja által megálmodott, Apák napját ünneplő Vállvetve Apával programhoz több, mint 60 cég csatlakozott (kisvállalkozások és nagy multinacionális cégek is)!

A Férfiak Klubja olyan hagyományt teremt Apák napjához kapcsolódóan, mely során az apukák a Vállvetve Apával nap keretében magukkal vihetik gyermekeiket munkahelyükre. Ez lehetőség az apukáknak, hogy beavassák gyermeküket „titkos életükbe”. Lehetőség a gyerekeknek, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak édesapjuk mellett.

Idén június 17-én (apák napját követő hétfőn), immár második alkalommal, közel 10 000 munkavállalóhoz jutott el közvetlenül a Vállvetve Apával nap. A program sikerét az is mutatja, hogy a számos tv-, rádió interjú valamint a nyomtatott és online sajtó megjelenések miatt elért nagy számú emberek/cégek egyre többen és többen csatlakoztak.

A részt vevő cégektől, apáktól érkező pozitív visszajelzések bizonyítják, hogy hatalmas élmény, ha a gyerekek igazi munkahelyeket látnak, ahol valódi munka folyik. Apáknak és gyermekeiknek, munkáltatóknak és munkahelyi közösségeknek egyaránt meghatározó volt ez a nap!

További információk: http://ferfiakklubja.hu/shop/vallvetve-apaval


Reméljük, hogy jövőre még több cég és ezáltal apuka és gyermeke ünnepel velünk ilyen különleges módon!